pIšQworky školní turnaj

20.10.2016 11:33

V aule Gymnázia dne 10. 10. 2016 v 8 hodin bylo zahájeno školní kolo piškvorek. Soutěž měla velikou účast žáků z různých tříd. Zúčastnilo se celkem 10 týmů (Bambitky. Berušky, Blueberries, GrimOX, Group-AC, Hroši, Hvězdný tým, No Name, Pekelní pytlíci, Roztleskávačky). Tyto týmy byly rozděleny na skupiny A a B, z nichž každá sestávala z 5 týmů.

Ve skupině A i B hrál každý tým s každým. Týmy, které skončily na 5. místě (Roztleskávačky, Blueberries) vypadly, ale byl jim umožněn vzájemný souboj o celkovou předposlední příčku. Týmy na ostatních pozicích se dostaly do vyřazovacího ,,pavoučka“, kde hrály první s posledním a druzí se třetím z druhé skupiny.

V pavoučku se nejdále dostaly týmy (GrimOX, Bambitky, No Name, Group-AC) a svedly tak boj o 1. až 4. místo. Boj o první umístění byl v podání Bambitek a GrimOX,  kde zvítězil tým GrimOX a zaslouží si velkou gratulaci. V souboji o 3. místo vyhrál No Name a na 4. místě se tak umístil Group-AC. Tyto 4 týmy postupují do oblastního kola a my jím tímto přejeme hodně štěstí.

[4. tým]

 

foto: https://retroden.rajce.idnes.cz/pIsQworky_skolni_turnaj_10._10._2016/